BARS Sessie

WAT ZIJN BARS?

De basis; alles is energie! Je bent zo’n 7 biljoen cellen groot aan wandelend geheugen;

Al jouw gedachten, overtuigingen, dogma’s, conclusies, waarheden, trauma’s, enzovoorts over zo’n 18 levens onderwerpen,  worden opgeslagen in jouw cel-geheugen.

BARS zijn energie banen en punten op je hoofd.  Als handen van een ander ze met elkaar verbindt ontstaat er een energie stroom tussen die punten; de banen, in het engels; bars.  Ze corresponderen met de hierboven genoemde  18 onderwerpen in ieders leven.

Om het heel makkelijk uit te leggen wat er gebeurt; vergelijk jouw hersenen maar met de harde schijf op je laptop of pc; als deze te vol raakt met allerlei documentjes waar het niks meer mee doet of kan, dan crasht het. Computer wordt traag etc. Daar moet dus wat mee gebeuren.

Degene die jou een behandeling geeft, werkt eigenlijk als iemand die oude documenten van je computer af haalt; opgeruimd staat netjes en je voelt ontspanning en ruimte als gevolg in je hoofd.

Lichamen communiceren daarnaast altijd feilloos met elkaar en ik zal altijd alert blijven voelen tijdens zo’n sessie wat jouw lichaam nog meer aangeeft mbt het willen los laten van oude zooi.

Heb jij ook het gevoel, dat er nog meer uit het leven te halen valt, dan je tot nu toe kon kiezen? Nou dat dus…. Ik breng jou snel en dynamisch terug in contact met je lieve lijf..

In het slechtste geval heb je het gevoel een ontspannen massage te hebben gehad, in het beste geval, wat vaak gebeurt, verandert je leven voor altijd ten goede. Hoe wordt het nog beter dan dat?

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Ik zet de bank of de stoel klaar, al naar gelang jij hebt aan gegeven waar je op wilt liggen of in wilt zitten. Het is gewoon bij mij in de woonkamer; niet zo klinisch en lekker laagdrempelig. Er staat thee, koffie en water voor je klaar net als zoete en zoute hapjes op de tafel.

De sessie is helemaal van JOU. Jij geeft aan wat licht of zwaar voelt. Het is JOUW momentje voor JOUW lichaam.

Het enige wat je ‘moet’ is;

Je horloge af

Je schoenen uit

Zorgen voor schoon haar; wel zo prettig voor mij ;-).

Genieten van het ontvangen

Nou..dat is te doen toch?

Weet goed dat jouw lichaam heel goed zelf weet wat het als eerste wilt los laten. Ik volg gewoon die energie en zal je vertellen wat ik ervaren heb. Daarna kunnen we kijken of jij daar nog wat mee wil qua coaching.   Dat staat je vrij.

De verdere reactie is voor ieders lichaam en geest uniek. De basis is vaak wel hetzelfde; Verbazing!  Ook zul je vlak daarna erg trek krijgen in juist zoet..of zout. Luister daar naar; je lichaam weet het.

Ik noem het ook wel eens een soort ‘voorjaarsschoonmaak’ maar dan  voor ieder jaargetijde! En ik fungeer als jouw stofzuiger. Hoe wordt het nog beter?! Wat kies jij?

Wil jij graag een BARS sessie ontvangen? Boek er dan nu één hier