Over mij

'♥ Alles van het leven komt tot mij met gemak, plezier en glorie! ♥

Hai!

Ellen Koppelaar. Ooit  geboren 😉 en wel op

10 maart 1972 te Haren (GN)

Ik ben 3 kids rijk; 20, 12 en 8 jaar.  Meisje, jongen, meisje. Mijn oudste dochter is al uit huis en werkt en woont in Portugal.   De jongste 2 zijn nog bij mij.  Ik woon onder de rook van Alkmaar in Oudorp. 

 

 

Nummer 1 passie met een * is zingen! Ik heb in amateur musicals gestaan en dat was zalig! Lezen, handwerken, dansen, bakken, wandelen, de natuur, geschiedenis, zwemmen, theater, film, reizen, sauna, varen en nog veel meer doe ik ook graag.  Het leven is toch ook veel te leuk en zó veelzijdig!

Mijn ontwikkeling:

Ik was altijd een filosofisch, observeer en luister kind.  Erg op gevoel aan het letten en verbonden met de natuur. Beestjes, planten, de zon, de maan. ‘Nieuwetijds kind’ past precies bij mij.  Op mijn 7e zag ik mijn pas overleden Opa aan mijn bed staan 2x, Dus dat ik ‘anders’ was, was een feit!  

In mijn jeugd en later tot en met mijn 25e kon ik er  weinig tot niks mee. Feit was dat ik niet wist wie ik werkelijk was en paste me altijd aan aan de energie die ik voelde en de kritiek of meningen die ik hoorde. Het werd helaas een 2e natuur. Wel had ik momenten dat ik wist dat ik het voor gevoeld had of al ‘gezien’.  Wist ik dat mensen uit elkaar gingen of zelfs soms ziek. Ik heb veel, heel veel mensen spontaan geholpen, soms maandenlang en later als medium ook op beurzen.  

Ik moest moeder worden om mezelf te laten ‘ontwaken’. Door haar, mijn lichtje,  kwam ik sprongen dichter bij mijn gevoel; in combinatie met te weinig progesteron kreeg ik een postnatale depressie. Door een buurvrouw in 1999 kwam ik terecht bij intuïtieve ontwikkelingscursussen en spirituele avonden met mediums en paragnosten. DAT was thuis komen…dat was wat al lang niet meer aangeraakt was; terwijl ik degene was die mijn overleden Opa 2x had zien staan naast mijn bed. 

6 cursus jaren op spiritueel gebied en een 1e jaars psychologie studie verder, mocht ik mijn mooie zoon verwelkomen in 2006. Studie onderbroken maar ik ging wel meer met mensen werken in de schoonmaak wereld van de thuiszorg.   Dit jongetje eiste duidelijkheid van mij. Wat wil JIJ, zegt hij eigenlijk nog steeds.  Inmiddels dacht ik dat het tevens mijn missie was om als medium door het leven te gaan en daar mijn geld mee te verdienen. Er bleef alleen lang nog een minderwaardigheidscomplex sluimeren en het gevoel dat de buitenwereld mij gelukkig moest maken. Oops..

In 2010 kwam mijn jongste dochter op de wereld, helaas moest ik het weer alleen doen en is deze periode mijn grootste en diepste dal geweest die ik ooit heb ervaren. Mijn jongste ster, laat me zien dat je van het leven moet genieten! ‘Oh dit is de mooiste dag van mijn leven’, heeft zij vaak geroepen!.

Paar jaren therapie volgden alwaar ik kennis maakte met EMDR. Inmiddels had ik ook het boek van Bruce H. Lipton gelezen; ‘Biologie van de overtuiging’. Deze man vertelde onweerlegbaar dat we met zijn allen moeten gaan beseffen dat je invloed hebt met je brein/geest op je cellen.. Dat er maar weinig echt erfelijk is en dat intrigeerde mij enorm! EMDR; je geeft je brein een trucje en je bent van trauma’s af.. Althans de lading in je hoofd is minder en dus je reacties er op. 

 

Dan kom ik in 2016 Access Consciousness tegen. Het voelde heeel fijn wat ik hier over las.  Dit ging mij het laatste zetje naar mezelf toe geven! Ik volgde 3 BARS classes; februari en april 2016, januari 2017. Daarna de  4 daagse Foundation in maart 2017 en ik werd direct Facilitator. 

Access laat je weer in verbinding komen met onze mooie moeder aarde. We zijn er ten slotte met zijn allen uit ontstaan.  Want als wij weer de pure energie stroom worden die we van nature zijn..dan heeft zij daar heel veel baat bij! Je gaat dan namelijk als vanzelf niet meer lelijk met haar om en bent een liefdevolle bijdrage aan haar heling.  Win-win..

Deze stroming in mij,  kan en wil ik niet meer stoppen; logisch gevolg; ik opende op 31 maart 2017 mijn eigen praktijk, aan huis. Access To You. 

Ik wil dat ook jij weer voor 100% toegang tot jezelf voelt, ervaart en gewaar bent. 

Laat het me maar weten!

Liefs   Ellen