Welkom lieve Jij…♥

Halloo lieve jij!!

Ik doe er gewoon een business bij! HEE dat rijmt! Ik ben zo ongelooflijk enhousiast over hoe het nu gaat en hoe ik bezig ben! Het stroomt en gaat en ik ben nu 1 maand eigen baas.. en ineens dacht ik; DAT mag niet ongemerkt voorbij gaan! Iedere maand is er 1 en ik ben zo dankbaar en blij dat ik de stap genomen heb! En dan ben ik dus ook nog eens ingestapt in de netwerk wereld van RAIN. Check it out; myrainlife.com/EllenK

Vierkant sta ik achter deze producten, met name de lijnen die ik zelf al gebruik; Soul & Core. Wat een veranderingen in mijn lichaam mbt klachten die weg zijn en wat een energie heb ik nu! JEEJ!! Ik bied het dan vanaf nu ook aan in mijn praktijk.                                                                 Mijn enthousiasme en overtuiging is zoo groot.. Ik kan het de wereld wel in slingeren!! Het is zoo belangrijk dat mensen met allerlei soorten klachten kennis maken met deze producten. Via deze LINK kun je lezen wat het betekent voor mensen hun gezondheid. Fenomenaal!

Het gaat absoluut nooit ten koste van mijn coaching werk, sterker nog; het zal het alleen maar versterken, want nu kan ik ook vragen hoe het fysiek qua gezondheid met je gaat. Let wel; ik ben GEEN arts.                   Alleen ik wil dat je weet dat WAAR je ook zit, ik jou NOOIT laat vallen. We gaan tot op het bot uitzoeken en clearen en praten, tot jij zo rondloopt zoals jij altijd al wilde. Moet ik je naar mijn mening wel naar een arts verwijzen zal ik dat ook niet schromen om te doen.

Het gemakkelijkste om dat samen te bereiken, en in verhouding ook goedkoper, is dat je een heel pakket neemt; zie ook ‘Sessies’..   En nu kan ik je ook nog eens een heel gezond product er bij aanbieden!!  Hoe compleet kun je zijn! Geestelijk EN lichamelijk. IK heb er mega veel zin in; kom maar op met jou! Alleen first things first; ik heb wat weg te geven!!

DE 1 MAAND WEGGEVER; LOPEND VAN 1 MEI TOT EN MET 31 MEI 2017

Omdat ik met trots presenteren mag dat ik er een geweldig product bij heb:

Wie  PAKKET 1 boekt;

Krijgt daar 31 % korting op.. EN .. 7 Zakjes Soul GRATIS

Wie PAKKET 2 boekt. Krijgt ook 31% korting..EN.. 14 zakjes GRATIS 

Boek je een BARS sessie van 1 uur; en je boekt meteen de 2e; krijg je;

15% korting op je 1e
10% korting op je 2e.

Boek je 1 BARS sessie, krijg je 10% korting.

Daarbij; krijg je ALLEEN bij de 1e sessie; 7 sample zakjes Soul van me mee. Dus dan heb je in totaal 25% korting EN gratis producten mee naar huis voor 1 week.

Boek je een BARS Sessie voor je kind, betaal je in de maand Mei geen €42,50, maar €35. Ook voor je kind krijg je een sample setje van 7 zakjes GRATIS mee naar huis!!

WHOOP WHOOP!! HOPLAA.. Wie zegt DAAR nou NEE tegen?!

Zin om heerlijke ontspannen en met GRATIS gezonde producten naar huis te gaan? Boek dan snel, want vol is vol,  via AccessToYou@kpnmail.nl ik reageer super snel terug! Of bel me op 0623349147. Neem ik niet op, spreek dan mijn voicemail in. En doe het snel; want ik heb het druk en vol is vol!

Tot snel! Lieve groetjes Ellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *